Curiosafair in Kasteeltuin Wijchen

Foto: wijchen.nieuws.nl

Curiosafair Kasteeltuin Wijchen op zondag 13 augustus heeft met ruim 140 van de allermooiste Curiosa stands met allerlei uiteenlopende producten, zoals prachtige kroonluchters, meubels en servies. Of andere zeldzame producten gemaakt van aardewerk, porselein, glas, kristal, koper, tin, zilver of goudkleurig… het is er allemaal!

Dat de Curiosamarkt geliefd is blijkt wel uit de duizenden mensen die wekelijks naar dit soort evenementen trekken. Op deze markt kan men natuurlijk weer even heerlijk ‘terug in de tijd’ en zich vergapen aan alle sfeervolle artikelen van vroeger. Naast deze markt is er nog volop amusement. Met onder anderen een roofvogelshow en een kleine streekproductenmarkt is er genoeg te doen. Verder is er nog een kunstenaarspleintje met schilderen, glas in lood, houtdraaiwerk, linosnede, portretschilderen enz.

Uiteraard kunt u ook voor een hapje en een drankje terecht. Hiervoor zal een groot terras worden ingericht.

De Curiosa Fair en de Streekproductenmarkt zijn geopend van 09.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 3,50 euro voor volwassenen en is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen