Stoere ridders en prinsessen bij de Kidsproof zomerweken op Kasteel Hernen

Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op Kasteel Hernen de Kidsproof zomerweken. Vier weken lang in augustus zijn er speciaal voor kinderen en volwassenen extra activiteiten te doen. Met de activiteiten wanen de kinderen zich terug in de tijd van ridders, jonkvrouwen en draken. Jongens vinden dat hartstikke stoer,  stoere meiden doen natuurlijk gewoon met de jongens mee.

Op het prachtige Kasteel Hernen kunnen ridders, jonkvrouwen en prinsessen zich volop vermaken. De kinderen kunnen hun creativiteit los laten op o.a. de activiteiten: je eigen schild of zwaard versieren en beschilderen, kaarsjes maken, je eigen armbandje van vilt maken, meehelpen met een baksteen maken, de touwslager meehelpen en je eigen springtouw maken, een ware prinsessen cursus, voor de stoerste is er de cursus Drakologie. 

Samen met de boswachter ga je op zoek naar de verborgen schatten in de natuur. Een speurtocht om het kasteel waarmee je vragen kunt beantwoorden. Superleuk is de voorstelling ‘De strijd om Diamandia’ gespeeld door theatergroep Ranja op 24, 26 en 27 augustus.

Om een impressie te geven van één van de activiteiten nemen we een kijkje hoe de ridders,  jonkvrouwen en prinsessen hun eigen schild of zwaard versierden en beschilderden. 

Kijk in de agenda voor een overzicht van alle activiteiten
Meer informatie: tel. (0487) 53 19 76 of [email protected] of www.glk.nl/hernen
Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen