Pre-Holiday-Party bij Beauty & Relax Lounge in Wijchen

Foto: vc

Dinsdagavond 21 november van 18.30-21.30 uur organiseert Beauty & Relax Lounge een Pre-Holiday-Party! Een feestje om de vaste klanten, hun introducees en potentieel geïnteresseerde nieuwe klanten eens flink in de watten te leggen.

Deze avond staat in het teken van informeren, inspireren en demonstreren zodat de bezoekers naar huis gaan met inspiratie, tips en tricks en precies weten wat ze kunnen doen om tijdens de feestdagen extra stralend voor de dag te komen!

Er wordt gezorgd voor een hapje en drankje, er zijn exclusieve aanbiedingen, diverse demonstratiebehandelingen en make-up advies. Ook zijn er enkele standjes op het gebied van sieraden, accessoires en woondecoratie zodat je ook al wat cadeautjes voor de feestdagen kunt scoren!

Daarnaast introduceert Beauty & Relax Lounge deze avond ook een nieuw en innovatief concept voor huidverjonging. Als specialisten in huidverbetering & Anti-Aging houden zij hun oren en ogen altijd open voor interessante innovaties op dit gebied. Een aantal maanden geleden ontdekte zij een nieuw, uniek en bijzonder concept voor huidverjonging: de 5-minuten-Facelift! Met trots introduceren zij deze noviteit tijdens de Pre-Holiday-Party. ”We vertellen er nog niet te veel over maar we zijn er van overtuigd dat dit concept een geweldig mooie aanvulling is op onze missie en visie waarmee we ons richten op het behalen van zicht- en merkbaar resultaat met producten, apparatuur en behandelingen die doen wat ze beloven” aldus trotse eigenaresse Marion van der Wielen.

Wil jij er 21 november – tussen 18.30 uur en 21.30 uur – bij zijn? Meld je dan aan via http://schoonheidsspecialistwijchen.nl/pre-holiday-party/ Heb je een vriendin, buurvrouw, collega, moeder of dochter die ook interesse heeft? Laat het even weten en neem haar gezellig mee! Het feestje wordt gehouden in Bedrijvencentrum De Kraanvogel aan de Zomertaling in Wijchen, waar de prachtige praktijk van Beauty & Relax Lounge ook gevestigd is. 

Reacties