D66 eert donderdag 8 maart Wijchense tijdens D66 Bustour

Foto: wijchen.nieuws.nl

Donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Voor D66 Wijchen een mooie reden om een Wijchense in het zonnetje te zetten! Een vrouw die zich graag inzet voor de gemeente waarin ze woont, een echte Wijchense en bovenal, een vrouw met een groot hart!

Over wie we het hebben? Dat is nog een verrassing! Donderdagmiddag maken we het bekent en dat doen we op een bijzondere manier! Namelijk door de D66 Bustour naar Wijchen te laten komen!

In de bus zitten oa Minister Wouter Koolmees en Europarlementariër Gerben-Jan Gerbrandy! Koolmees presenteerde vorige maand nog de nieuwe wet die er in voorziet dat bij de geboorte van een baby de partner van de moeder meer dagen vrij krijgt. Gerbrandy is één van de drie genomineerden voor de eervolle titels Groenste Politicus 2017. Afhankelijk van de agenda’s komen er natuurlijk ook Tweede Kamerleden met de D66 Bustour mee naar onze gemeente.

Behalve dat we onze lokale heldin eren is het ook een mooie gelegenheid om landelijke D66-ers eens te vragen wat ze voor onze gemeente kunnen betekenen!

De D66 bus is om 15.45 uur op de Markt in Wijchen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen