Fuad Hassen terug in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Diligentia en Anne van Zantwijk

In zijn nieuwe show ‘Held’ neemt cabaretier Fuad Hassen zijn publiek weer mee en na het zien van de show is één ding zeker: bij het eten van een appel denk je voortaan terug aan deze avond met Fuad! En hij komt naar Wijchen!!!

Na zijn preview twee jaar geleden was de zaal bij zijn eerste show goed gevuld. Nu hij met zijn tweede show komt is duidelijk dat Fuad al een Wijchens publiek heeft opgebouwd. Buiten een hilarisch cabarettalent is Fuad namelijk ook gewoon een hele leuke jongen. Gelukkig zijn er nog kaarten te boeken voor zijn nieuwe voorstelling Held. Check snel www.mozaiekwijchen.nl of bel (024) 645 04 55 om deze heerlijke cabaretier niet te missen.

De dagbladen waren lovend over het succesvolle debuutprogramma van Fuad Hassen en bekroonde het met drie- en viersterrenrecensies. “Publiek is in goede handen bij aimabele verteller Fuad Hassen” en “Houd Hassen in de gaten”, is klare taal. Met zijn bijna tastbare charme en prettige relaxtheid, afgewisseld met sterke grappen ingebed in een goed opgebouwd verhaal, heeft Fuad ook de harten van ons theaterpubliek gestolen.

Voorproefje

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 5 april 2018
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater-Rabobankzaal
Artiest: Fuad Hassen
Voorstelling: Held
Genre: cabaret
Prijs: €  18,00 (inclusief garderobe en drankje)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen