Holland Food Service Vers Panklaar B.V. uit Wijchen genomineerd voor Koning Willem I Prijs

Foto: Just Justa

Holland Food Service Vers Panklaar B.V. uit Wijchen is één van de elf genomineerde ondernemingen die meedingen naar de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB. Holland Food Service is een leverancier, groothandelaar en producent met passie voor lekker en gezond eten & drinken en aanverwante (nonfood)producten. Ze zijn gevestigd in Bijsterhuizen.

Holland Food Service won in 2013 ook de MVO Award. Lees ook “MVO award 2013 naar Holland Food Service“.

Donderdagmiddag 22 maart werden in het provinciehuis Arnhem de ondernemingen per regio (noord, oost, zuid, west) verkozen die mee dingen naar de prestigieuze Nederlandse ondernemingsprijs. De genomineerden zijn Apollo Group B.V. en Bouwgroep Dijkstra Draisma B.V. uit regio noord, DEMCON, Holland Food Service Vers Panklaar B.V. en CIREX B.V. uit regio oost, AAE B.V., CM.com en Saman Groep uit regio zuid en Tony’s Chocolonely Nederland B.V., Kiremko B.V. en BioClin B.V. uit regio west. De elf ondernemingen werden bekendgemaakt door Michiel Scheffer, gedeputeerde bij de provincie Gelderland en Sigrid Helbig, directeur van The Economic Board. De Koning Willem I Prijs is een initiatief van de Koning Willem I Stichting om bekendheid te geven aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie en wordt op 28 mei 2018 uitgereikt.

Over de Koning Willem I Prijs & Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap
De Koning Willem I Stichting reikt sinds 1958 tweejaarlijks de Koning Willem I Prijs in de categorieën ‘grootbedrijf’ en ‘MKB’ uit en daarnaast de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Ze vormen de ultieme bekroning op goed ondernemerschap. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting. Prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V., bekleedt de functie van voorzitter. De onafhankelijke ondernemingsprijzen worden actief gesteund door het ministerie van Economische Zaken & Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Op de foto de genomineerde ondernemingen voor de Koning Willem I Prijs uit regio oost. Van links naar rechts CIREX B.V., Holland Food Service Vers Panklaar B.V. en DEMCON.
Foto Just Justa.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen