Elainefotografie uit Wijchen in TOP-10 van beste trouwfotograaf van de Benelux

Foto:

Op donderdag 6 december 2018 zijn de winnaars bekend gemaakt van de grootste bruidsfotografie wedstrijd van de Benelux: de Masters of Wedding Photography. Bruidsfotograaf Elaine van den Berg (Elainefotografie) uit Wijchen heeft maar liefst 7 awards gewonnen in 2018. En daarmee staat ze in de TOP-10 van Beste trouwfotografen van de Benelux op de 4e plek!

Over het gehele jaar hebben ruim 450 gespecialiseerde trouwfotografen meer dan 7000 foto’s ingestuurd die beoordeeld zijn door een onafhankelijke internationale jury, bestaande uit de beste trouwfotografen van over de hele wereld.

De “Masters of Wedding Photography” is de belangrijkste wedstrijd voor bruidsfotografie in de Benelux. 4x per jaar kunnen fotografen hun foto’s insturen, waarbij aan het eind van het jaar bekeken wordt welke fotografen over het hele jaar het beste gepresteerd hebben. Ter vergelijking met andere fotowedstrijden gaat het hier dus niet om het winnen met 1 foto, maar wie er de meeste awards wint gedurende het hele jaar. 

Elaine van den Berg van Elainefotografie hierover: “Het is een enorme eer zo’n hoog aangeschreven prijs te ontvangen! Het is extra bijzonder, omdat je bij deze bruidsfotografie wedstrijd gejureerd wordt door vakgenoten die op internationaal niveau meedraaien. Honderden fotografen uit de Benelux hebben duizenden foto’s ingediend. Als dan blijkt dat jouw foto’s door de internationale jury als beste zijn beoordeeld dan is dat wel een kroon op je werk!”

Elainefotografie is gespecialiseerd in bruidsfotografie en heeft een fotostudio in Wijchen. Ben je benieuwd naar de Award winnende foto’s van Elaine? Ga dan naar www.elainefotografie.nl

Reacties