Zonnebloem afdeling Wijchen organiseerde gezellige muziekmiddag met ‘KNEUT’

Foto: Jos Kleintjes

De Zonnebloem afdeling Wijchen organiseerde in het kader van het 50 jarig bestaan voor haar deelnemers een Nederlandstalige luistermiddag met “KNEUT in het wijkcentrum ’t Achterom. Een gezellige muziekmiddag afgestemd speciaal voor ouderen, liedjes uit de oude doos van vroeger waarbij het meezingen als vanzelf ging.

Een leuke ontspannen muziekmiddag om samen met elkaar alvast in de kerstsfeer te komen. Enkele nummers zijn ludiek uitgebeeld met tussenin een grap, gedicht of een verhaal dat herinneringen oproept. Zo kwamen de 3 wijzen hun lied vertolken en de Vliegende engeltjes zongen in volle borst Gloria in excelsis Deo.

Bij het lied Heimwee was het vooral herinneringen ophalen uit vroeger tijd. Met de woorden ’Waar je wieg heeft gestaan raak je toch niet kwijt, heimwee dat neem je mee’ was de sfeer in de zaal luisterend, genietend meedeinen op de muziek.

Na het slotlied ‘Vaja con Dios’ wenste Abbe Klarenberg namens Zonnebloem afdeling Wijchen de deelnemers fijne Kerstdagen en een Gezond 2019! 

Tekst door Ans Baars-van Haalen, foto’s door Jos Kleintjes

Reacties