Robert Jan Stips met verzoeknummers in de Huiskamer van ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: JW Bullee/Rob Kloet/Steve Groom

Eén van de meest veelzijdige muzikanten van Nederland komt op woensdag 16 januari naar de Huiskamer van ’t Mozaïek in Wijchen: Robert Jan Stips! Niet voor niets is hij een week later te zien in Het Uur van de Wolf, die een heel programma aan hem en zijn rijke muzikale historie wijden.

Die muziekgeschiedenis vormt ook de basis van zijn bijzondere voorstelling, waarin hij het publiek laat bepalen wat hij speelt. Die mooie nummers combineert hij met leuke anekdotes, waardoor deze avond zeker onvergetelijk wordt.

Als een levende jukebox speelt Robert Jan Stips verzoeknummers. Met één spelregel: het nummer moet ooit door RJ (mee)-gespeeld, -opgenomen of –geschreven zijn. Dat zijn er ruim 300, dus dat moet lukken! Enkele voorbeelden: She Was Naked, Radio, In the Dutch Mountains, Nescio, Radar Love en Leven Na De Dood. RJ speelt en zingt ze in verrassende versies op het instrument waar de meeste ook op ‘geboren’ zijn: puur aan de piano. Onverwachte covers, nieuw werk, cross-overs met klassiek met daarbij veel anekdotes en verhalen. Alles is spontaan, niets is geregisseerd. Door de wisselwerking met het publiek krijgt deze voorstelling vaak bijzondere wendingen.
Het publiek kan tot en met de dag tevoren verzoeknummers aanvragen via [email protected] en via http://www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455 zijn nog kaarten te boeken.

Trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 16 januari 2019
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Huiskamer
Artiest: Robert Jan Stips
Voorstelling: RJSolo
Bijzonder: Het publiek kan tot en met de dag tevoren verzoeknummers aanvragen via [email protected]
Genre: muziek
Prijs: € 13,50 (inclusief garderobe en koffie/thee)

 

Reacties