THEATEROVER(V)AL in ’t Mozaïek: artiesten gezocht!

Foto: Theater ’t Mozaïek

Het Nationaal Theaterweekend komt er weer aan. Dit laatste weekend van januari zetten theaters hun deuren open en bieden voorstellingen aan voor slechts een tientje, zo ook Theater ’t Mozaïek in Wijchen. Pro Podium geeft talent een podium tijdens het Nationaal Theaterweekend.

Op zondagmiddag 27 januari staat de Theaterover(v)al op het programma. Een gratis theatermiddag voor alle leeftijden waarbij het publiek in groepen door ’t Mozaïek wordt geleid en overal wordt overvallen door kleine, korte optredens. Door bijvoorbeeld de talenten van Theaterschool Hakoena, danseressen van DansSanne of muzikale leerlingen van Muziekdorp.
Talent-Zoe-bij-WereldvrouwenDit evenement past natuurlijk prachtig in dit Theaterweekend en ook bij Pro Podium, het talentontwikkelingsproject van ’t Mozaïek i.s.m. de Rabobank. Theater ’t Mozaïek nodigt heel graag alle Wijchense talenten en artiesten uit om ook op te komen treden. Het gaat om korte optredens van ongeveer 5 minuten, die je meerdere malen die middag gaat verzorgen op een bepaalde plek in ’t Mozaïek (bijvoorbeeld in de keuken of een kantoor, op de trap of onder de tribune). Een unieke gelegenheid om jouw talent te laten zien op een andere plek dan op school, op YouTube of bij familie-feestjes. En het leuke is dat dit event gratis toegankelijk is, dus je kan ook nog eens al je vrienden en familie uitnodigen om te komen kijken.
Theateroverval-Talent-singer-songwriters-bij-WereldvrouwenKrijg je helemaal zin om in ’t Mozaïek op te gaan treden? Meld je dan aan door je gegevens vóór 22 januari te mailen aan [email protected].

Geen podiumtalent? Geef deze oproep dan door aan de talenten die je kent en kom lekker kijken op 27 januari.