Rode Kruis Wijchen als hulpverlening voor uw evenement in 2019

Foto: Rode-Kruis

Traditioneel verzorgt de afdeling Wijchen van het Nederlandse Rode Kruis de blarenpoli in het koetshuis naast het kasteel in het centrum van Wijchen. Elk jaar een doorslaand succes zoals ook in 2018!

Ruim 700 wandelaars zijn behandeld door onze zeer ervaren en gecertificeerde hulpverleners, de masseurs en door de ondersteunende medewerkers. Naast een behandeling aan voeten of een verfrissende massage is een goed gesprek of een flesje water net zo belangrijk. Een goed gevulde collectebus en de vele hartverwarmende complimenten zijn voor ons als team de motivator voor wederom een geweldige week in 2019.

Weet u dat onze gecertificeerde EHBO-ers naast de blarenpoli ook inzetbaar zijn voor diverse andere soorten evenementen? Sportwedstrijden, braderieën, kermis, concerten, carnaval etc. Bij elk soort evenement kunnen wij u als organisator ontzorgen.
Wilt u meer informatie wat er voor uw evenement mogelijk is? Neem dan contact op met: Gerard Beenes, Voorzitter Afdeling Wijchen, [email protected] of 06-30238529

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen