Feestelijke afsluiting gouden jubileumjaar Zonnebloem afdeling Wijchen

Foto: Jos Kleintjes

Op 23 januari 2019 organiseerde Zonnebloem afdeling Wijchen een Nieuwjaarsetentje in Dorpshuis de Oase op Alverna in het kader van de afsluiting van het 50 jarig jubileum jaar. Het etentje was georganiseerd allèèn voor de deelnemers van de Zonnebloem afdeling Wijchen.

In het jubileumjaar heeft Zonnebloem afdeling Wijchen veel extra activiteiten voor haar deelnemers georganiseerd. Van verwenochtend, High Tea, boottocht tot aan het Nieuwjaarsetentje toe.

Ondanks het slechte weer met sneeuw was de opkomst goed. Zo’n 110 deelnemers trotseerden de kou en gladheid. Voorzitter Frans Nijsen wenste iedereen een heerlijke maaltijd toe maar voordat er met de soep werd begonnen was er eerst 1 minuut stilte. De maaltijd was fantastisch en verzorgt door Van Eldijk Horeca & Maaltijden, de deelnemers lieten het zich goed smaken.

De deelnemers hebben genoten en lieten weten dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Gewoon het feit dat er niet zelf gekookt hoeft te worden, het eten was heerlijk en het eten werd opgediend. Dit waren de geluiden die de deelnemers lieten horen. Maar ook bedankte de deelnemers de vrijwilligers voor hun uitmuntende inzet van de afgelopen jubileumjaar. Voorzitter Frans Nijsen sloot zich graag aan bij deze woorden!

Als herinnering aan het fantastisch jubileumjaar kregen de deelnemers een fotoboekje mee met een samenvatting van het in alle opzichten een fantastisch jubileumjaar.Tekst door Ans Baars

Reacties