Nieuwe elementen tijdens Schik op de Mert!

Foto: Schik op de Mert

Een aantal weken geleden werd het programma van Schik op de Mert bekend. Hierna wordt ingehaakt op een tweetal nieuwe elementen tijdens het evenement.

Loat oe eige zien! 
Presenteer jezelf, jouw vereniging, groep of organisatie door middel van een ludiek bord. Onder begeleiding van een spreekstalmeester zullen de carnavalisten met borden om 11.11 in defilé de Markt op geroepen worden, met als afsluiter Prins John en zijn gevolg. Verzamelen en inschrijven om 10.30 uur bij Café Anneke, zodat de spreekstalmeester alle informatie over u heeft.

De moiste staontoffel
Neemt uw eigen statafel mee! De mooiste, meest origineelste tafel wint een vette prijs én een gouden ‘Stoantoffel wisselbokaal’.
Schik op de Mert is een gratis carnavalsevenement. Vanaf maandag 11 februari is het mogelijk om een stempelkaart te kopen voor €15,- bij Café Anneke, Zaal4 en Sterrebosch (in de loop van de week ook bij Café de Arend, Café Zus, het Wapen van Wijchen en Brownies & downieS). Hiervoor krijgt u 6 consumpties en een gratis Engels ontbijt.

Let op! Deze stempelkaarten zijn alleen vooraf aan het evenement te koop. Op de dag zelf kun je nog wel gratis het evenement bezoeken en losse consumpties kopen, maar zonder stempelkaart kun je geen gebruik maken van het ontbijt.

Voor minimaal €5,- euro kunt u een button kopen en hiermee sponsort u Schik op de Mert. Met deze opbrengsten kunt u het evenement gratis toegankelijk houden. De buttons zijn te koop bij verschillende carnavalsgerelateerde evenementen in de gemeente Wijchen, bij Café Anneke en vanaf vrijdag 15 februari ook bij de expositie met carnavalsonderscheidingen in de Spoorstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen