Family Surprise gaat door als stichting

Foto: Stichting Family Surprise

Wat vorig jaar begon als een spontaan december initiatief is geworden tot een stichting. Vorige week waren ze bij de notaris om de oprichting van Stichting Family Surprise officieel te maken.

Lees ook “Family Surprise geeft Wijchenaren die het financieel zwaar hebben een leuke activiteit“.

“Afgelopen december konden wij meer dan honderd personen een verzorgd gezinsuitje aanbieden. In korte tijd ontstonden fijne en goede samenwerkingen met enkele lokale ondernemers die gastvrij en royaal wilden participeren. Precies op deze voet willen wij in de toekomst verder gaan. Wij hopen twee maal per jaar verzorgde gezinsuitjes te kunnen blijven organiseren voor gezinnen uit de gemeente Wijchen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken”, licht Patricia van Woezik namens de stichting toe.

Patricia: “Wij organiseren op het hele gezin gerichte en laagdrempelige gezinsactiviteiten op een locatie in de buurt. De activiteiten hebben een sociaal, cultureel of sportief karakter. Wij streven naar een gevarieerd en wisselend aanbod voor deelnemende gezinnen.
In de afgelopen maanden hebben wij vele aanmoedigingen en complimenten ontvangen van zowel bekenden uit onze netwerken, als onbekenden die ons aanspraken of benaderden naar aanleiding van berichtjes op social media, in de pers of op Wijchen.Nieuws. Dat bracht bij ons al snel de overtuiging dat wij door moesten gaan met Family Surprise omdat het breed gedragen wordt in Wijchen. Wij laten in 2019 in juli/augustus en in november/december van ons zien en horen!” 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen