Cabaretier Peter van Ewijk in de Huiskamer van ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Peter van Ewijk

Na twee keer met het succesvolle Belgisch-Nederlandse cabaretduo Lankmoed in theater ‘t Mozaïek te zijn geweest komt Peter van Ewijk nu met zijn eerste solo-voorstelling. De droogkomische Peter neemt het publiek op woensdag 27 februari mee op een bijzonder grappige en misschien zelfs leerzame trip.

In 1977 werden drie buitengewoon belangrijke dingen gelanceerd: Voyager 1, Voyager 2 en Peter van Ewijk. Aan boord van de Voyagers bevonden zich twee identieke gouden platen met daarop het tinderprofiel van de aarde, bestemd voor buitenaardse wezens. Peter van Ewijk werd gelanceerd zonder gouden plaat.

Hij moest zelf maar uitzoeken hoe je nu precies contact maakt met anderen. Ondertussen, veertig jaar later, zijn de Voyagers nog steeds op zoek naar buitenaardse intelligentie terwijl Peter het al moeilijk genoeg heeft met het vinden van binnenaardse intelligentie.

“Contact” is een cabaretvoorstelling over het fascinerende verhaal van de Voyagers en de gouden plaat en of het wel zo verstandig is om te willen daten met buitenaardse wezens terwijl we eigenlijk nog steeds met onszelf overhoop liggen.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 27 februari 2019
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Huiskamer
Artiest: Peter van Ewijk
Voorstelling: Contact
Genre: cabaret
Prijs: € 13,50 (inclusief garderobe en koffie/thee)
Kaartjes voor te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.