Startbijeenkomst ‘Iedereen doet mee in Wijchen!’

Foto:

In Wijchen moet iedereen overal en altijd mee kunnen doen. Met of zonder beperking. Thuis, op de werkvloer, bij de sportclub, op school of in het dorp; het maakt niet uit. Want onze samenleving maken we samen. Hoe regelen we dat met elkaar? Hoe gaan we ervoor zorgen dat niemand aan de kant staat? Dat horen ze graag van ú op dinsdag 26 februari, om 19.30 uur in het Kasteel van Wijchen. Daar starten het project ‘Iedereen doet mee in Wijchen’

Wat wordt er besproken?
De organisatoren willen graag zo veel mogelijk ervaringen over meedoen in Wijchen. En welke belemmeringen mensen daarbij tegenkomen. Daarom vinden ze het belangrijk om ook van úw organisatie te horen. Op 26 februari praten ze over:

  • Vervoer: niemand mag thuis blijven zitten omdat er geen geschikt vervoer is.
  • Wonen:  iedereen moet met of zonder hulp een fijn thuis hebben.
  • Vrije tijd, dagbesteding en werk: iedereen moet aan zoveel mogelijk activiteiten kunnen meedoen.
  • Zorg: passende hulp moet er zijn voor iedereen die deze zorg nodig heeft.

Natuurlijk zijn er nog veel meer onderwerpen te bedenken. Ook daarover horen ze graag uw mening. Na deze avond gaan inwoners, organisaties en de gemeente samen aan de slag!

Hoe kunt u zich aanmelden?
Het is fijn als u zich van tevoren aanmeldt via dit aanmeldformulier. Ook zonder aanmelding bent u van harte welkom. Vanaf 19.00 uur staat de deur open. Ze starten om 19.30 uur. Kent u nog iemand die hier graag over mee wil praten? Neem hem of haar dan gerust mee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen