Kom Go(e)d ontmoeten bij Parousia Wijchen

Foto:

Parousia Wijchen is een kerk voor de buurt en betrokken bij de wijk. Daarom nodigen zij jou uit om langs te komen! Wat je achtergrond ook is, wie je bent en wat je verhaal is, jij bent welkom!

“Wij zijn een jonge enthousiaste kerk die jou graag wil leren kennen. Iedere zondag komen wij samen in het Noorderlicht om onder leiding van onze band te zingen en om elkaar en God te ontmoeten. Kom zoals je bent, voel je vrij! Wij hopen dat ons thuis ook jouw thuis mag worden. Op zondag 15 september staat om 10:30 uur de koffie voor je klaar! Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!,” licht Renate Neuteboom, namens Parousia Wijchen, toe.

“Op zondag 15 september staat vanaf 10:30 uur staat de koffie met wat lekkers klaar. Om 11:00 uur start de samenkomst onder leiding van onze band en zullen we met elkaar stilstaan bij het thema “Go(e)d ont-moeten!” Een eigentijds thema over hoe we minder moeten door meer samen de verbinding te zoeken. Er is een crèche voor kinderen tot 4 jaar. De kinderen vanaf 4 tot 12 jaar hebben hun eigen programma. Aansluitend trakteren wij op een lunch in de zaal van de Wijkvereniging. Graag tot ziens ! Je kunt gewoon binnen lopen. Wij komen elke zondag samen om elkaar te ontmoeten, waar ook jij natuurlijk van harte welkom bent.”

De Evangelische gemeente Parousia is gevestigd in Noorderlicht, Roerdompstraat 76 in Wijchen
Aan vullen info via [email protected] of de website www.parousiawijchen.nl.

 

Reacties