Winterbanket Kasteel Hernen

Foto: Jasper de Hoog

Op zaterdagavond 14 december 2019 verwelkomt Het Historisch Banket Koning Winter te Kasteel Hernen. Boeren, burgers ende buitenlui zijn uitgenodigd aan te zitten aan een groots middeleeuws banket vol heerlijk eten en drinken, muziek, vermaak en vertier. Een culinaire theatrale avond in middeleeuws thema.

Op de binnenplaats van het romantische kasteel wachten warme wijn en behaaglijke vuren de gasten op. Binnen, in de sfeervolle ridderzaal, ontmoet u onze kokkin Sacha van Toen Ter Tafel. Zij heeft een heerlijk winters banket bereid.

Tijdens de avond brengt muziekgroep Anderfolk prachtige middeleeuwse volksmuziek uit alle windstreken. Deze muzikanten reizen van markten naar herbergen door gans het land en betoveren deze avond Hernen met hun klassieke instrumenten.

U wordt ontvangen door onze stadsomroeper ende gids Hubertus. Hij zal deze avond een speciale rondleiding verzorgen door het kasteel met als thema: “Hoe werd een kasteel eigenlijk gebouwd?”

Het Melkmeisje van Vermeer is speciaal voor deze avond uit haar schilderij gestapt en biedt u de unieke gelegenheid om zelf eens in dit schilderij te stappen en u te laten vereeuwigen met haar.

Het Winterbanket; een winterse middeleeuwse ervaring om nooit te vergeten!

Kaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop te verkrijgen. Hoe vroeger men zijn plaats zeker stelt, hoe minder dukaten men betaalt, dus ga snel naar www.hethistorischbanket.nl/winterbanket voor meer informatie aangaande tarieven, programma, menu, tijden, etc.

Het Historisch Banket organiseert middeleeuwse themafeesten voor besloten gezelschappen. Het Historisch Banket neemt haar gasten mee op reis naar het verleden en biedt daarmee de unieke ervaring andere tijden te herbeleven. Meer op www.hethistorischbanket.nl.

Reacties

Cookieinstellingen