Zondag 29 september BABY- & KINDERBEURS in Sportcentrum Olympic Wijchen

Foto:

“De mooiste kinderartikelen voor een zacht prijsje” De grootste Baby- & Kinderbeurs van Wijchen en omgeving op zondag 29 september!

1 hal puilt uit met vooral tweedehands baby-en kinderartikelen zoals kleding, speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, kinderstoelen, campingbedjes, buggy’s, zwangerschapskleding, kinderwagens etc….. Alles uiteraard nog in goede tot zeer goede staat.

Deze beurs is bedoeld voor (a.s.) ouders, opa’s en oma’s, oppasmoeders, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouders , BSO’s, enzovoorts dus zeker de moeite waard om deze beurs te bezoeken.

Veel mensen uit Wijchen en tot ver in de omgeving hebben inmiddels van de mogelijkheid gebruik gemaakt om ook een kraampje te huren op deze beurs. Een mooie manier om je overtollige speelgoed en te klein geworden kinderkleding te verkopen.

Kom zelf maar oordelen ! En kom ogen en tijd tekort om alles te bekijken. Kom gezellig met je gezin, je vriendin, je zus, je moeder, je schoonmoeder, of de buurvrouw shoppen !! Je vindt er altijd wel iets naar je zin.

De beurs start om 10:00 uur en duurt tot 13:30 uur. U bent van harte welkom ! Rondom de Olympic Sporthal is er voldoende parkeergelegenheid.
De entree voor dit evenement bedraagt 3,00 euro p.p. (kinderen gratis).

Er heerst een gezellige sfeer.

Overdekt en brede gangpaden voor bezoekers met wandelwagens.

Inmiddels een begrip in de regio. 

Voor ieder wat wils..zeker de moeite waard !

Voor meer informatie; kijkt u eens op: www.babykinderbeurs.com