Een avond “Lachen * Gieren * Brullen” in Bergharen

Foto:

Bergharen maakt zich op voor een heerlijke avond “Lachen-Gieren-Brullen”. Dit keer zal op vrijdag 18 oktober a.s. de plaatselijke multifuncionele accommodatie De Zandloper wederom de plaats van handeling zijn.

Het belooft opnieuw een avond te worden waarop de gulle lach mag regeren en bij menigeen de tranen van plezier over de wangen zullen gaan rollen. Herkenbare, alledaagse situaties zullen met een knipoog en veel humor voor het voetlicht worden gebracht, afgewisseld met cabaret, muziek en dans.

De organisatie gaat er al jaren van uit om een hoog amusementsgehalte te bereiken en de liefhebbers van dit genre mogen dit dan ook echt niet missen! Optredens vallen te bewonderen van Berry Knapen, Rien van Genugten, Freddy van den Elzen en Marlon Kicken, vier tonpraters van formaat, ieder met hun eigen specifieke gevoel voor humor. Muzikaal vermaak zal er worden gebracht door de cabaretgroep Duo Vreemd. Het dansgezelschap Stream zal ook dit keer een aantal showdansen op het podium uitvoeren.

De voorverkoop van entreebewijzen is op maandag 30 september om 19.00 tot 20.00 uur in De Zandloper tegen een gereduceerde prijs. Wil je er zeker van zijn op 18 oktober zelf of met een aantal familieleden en vrienden een plaats in de zaal te hebben, aarzel dan niet en wees er op 30 september op tijd bij.

Verdere info via www.facebook.com/dezandloperbergharen.

Reacties