Zaterdag 27 oktober: Wijn- & Spijswandeling in Wijchen (uitverkocht)

Wijn en Spijs Wijchen
Wijn en Spijs Wijchen
Foto:

Een culinair avontuur beleven in het sfeervolle Wijchen. Dat kan op zondagmiddag 27 oktober tijdens de tweede editie van de Wijn- & Spijswandeling, georganiseerd door vijf plaatselijke restaurants. Thuis bij Fien, Zaal 4, Sterrebosch, Meneer Smit en Het Wapen van Wijchen hebben de handen ineengeslagen en zijn de initiatiefnemers voor de Wijn- & Spijswandeling.

Na de succesvolle eerste editie van de Wijn- & Spijswandeling op 23 juni van dit jaar heeft nu ook Het Wapen van Wijchen zich aangesloten bij het culinaire event in Wijchen, waar de horeca de laatste jaren flink tot bloei is gekomen.

De vijf horecazaken willen deelnemers aan de wandeling zondagmiddag laten genieten van lekkere wijnen en mooie gerechten. Je wandelt van 14 tot 19 uur langs deze vijf Wijchense restaurants. Bij elk restaurant verblijf je drie kwartier en krijg je een heerlijk gerecht met een bijpassende wijn. De perfecte manier om het weekend ontspannen af te sluiten. Dieetwensen zijn geen belemmering, maar juist een uitdaging voor de keukens van de restaurants.

Tickets voor de Wijn- & Spijswandeling kosten 49,50 per persoon en zijn uitsluitend online verkrijgbaar via www.captainticket.nl/ticketshop/wijnspijs/. Bij elke zaak krijg je één glas wijn, je kunt nog een glas bestellen voor 3,50 per glas. Een aantal dagen voor aanvang ontvang je van de organisatie jouw startpunt. Bij jouw startpunt ontvang je de route.

Wijchen kent een rijke historie. Al in de Romeinse tijd was er bedrijvigheid. Er zijn diverse vondsten gedaan uit de tijd van de Romeinen en Wijchen kent mooie historische en culturele plekken in het centrum. Ook de horeca in Wijchen is de laatste tijd flink tot bloei gekomen. Ontdek het mooie Wijchen tijdens de culinaire Wijn- & Spijswandeling.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen