Richard en Jeffrey gaan speelgoed inzamelen voor Stichting Jarige Job

Foto:

De twee bevriende ondernemers Richard Lepoutre van Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd en Jeffrey Dirksen van Fit35 Wijchen hebben de handen ineen geslagen. Zij gaan cadeaus inzamelen voor kinderen waarvan de ouders het niet breed hebben.

Onlangs zagen ze op televisie een commercial van stichting Jarige Job, een initiatief dat 61.000 kinderen een verjaardagsbox geeft waarvan de ouders die het niet breed hebben. Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Maar er zijn helaas ook veel kinderen in Nederland waarvoor dit niet het geval is. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.

Stichting Jarige Job trakteert deze kinderen op een onvergetelijke verjaardag. Ze geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Richard en Jeffrey, beiden zelf vader, beseften na pakjesavond dat hun kinderen het erg goed hebben getroffen. Reden te meer om eens stil te staan bij alle kinderen die het minder goed hebben en waar zelfs geen verjaardag gevierd kan worden. Daarom hebben zij besloten om de stichting te gaan helpen door een actie op touw te zetten om mensen cadeautjes in te laten leveren bij Hoogeerd en Fit35.

Richard en Jeffrey zullen zelf de cadeautjes bij de stichting Jarige Job gaan afgeven. Hun kinderen gaan mee om de cadeaus in te leveren. Helpen jullie mee om hen met een vrachtwagen vol de weg op te sturen?

Vanaf vandaag tot 30 januari 2020 kan je jouw cadeaus inleveren bij Hoogeerd (Maasbandijk 10, Niftrik) en Fit35 (Spoorstraat 40, Wijchen).

Om te stimuleren dat iedereen massaal de overbodige of dubbele cadeaus gaat inleveren, biedt Richard een gratis hoofdgerecht van het kindermenu aan en Jeffrey verloot onder de vouchers een gratis maand sporten. Je mag natuurlijk ook iets (kleins) nieuws kopen en inleveren of geld overmaken.

Heb jij cadeaus thuis liggen die nog ongeopend ergens achter in een kast liggen? Breng deze dan naar één van onze locaties of kijk voor meer informatie op www.hoogeerd.nl of www.fit35wijchen.nl.

Reacties