Ruim 30.000 bezoekers op Kerst Sprookjesfestijn Wijchen

Foto:

Wijchen kan terug kijken op een geslaagd Kerst Sprookjesfestijn 2019! Verdeeld over 2 dagen heeft het evenement dit jaar zo’n 30.000 bezoekers getrokken. Nieuwe trekkers die populair waren, zijn de huifkar om van
de molen naar het kasteel te rijden en de escaperoom in de stijl van De Wolf met de zeven geitjes.

Na de officiƫle opening van het Kerst Sprookjesfestijn liepen kinderen met lampions naar de molen. Overal was wel wat te doen, te proeven, naar te luisteren of naar te kijken, dus niet alleen op de markt!

Ook was er dit jaar een fraai Kersttheater te zien in de kerk. Wijchen zingt Kerst van de Kerstengelen heeft extra mensen aangetrokken i.v.m. het 25-jarig jubileum van “Geef Frans een Kans”.

Zaterdagavond was het zeker drukker dan voorgaande jaren, maar er was volop gelegenheid voor kinderen om met een sprookjesfiguur op de foto te gaan.

Zondagmiddag was het een gezellige drukte totdat de regen losbarstte, helaas… Gelukkig was het in de Marktpromenade wel droog…

Nu is het lekker nagenieten met foto’s van HDV Productions. Behalve de hier getoonde foto’s zijn er foto’s van het Kerstsprookjes Festijn te bekijken op:
Zaterdagavond: https://flic.kr/s/aHsmKbSUuP
Zondagmiddag: https://flic.kr/s/aHsmKcAg2G

 

 

Reacties