Voetbaldag voor jeugd op terrein AWC

Foto: PANNA! Magazine

Op het sportpark van sv AWC wordt op maandag 19 oktober een PANNA! Sterrenteamdag gehouden. Het is een voetbaldag voor jongens en meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Deelnemende kinderen leren wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster. Deze dag kan, ondanks de nieuwe coronamaatregelen, doorgaan omdat het een activiteit in de buitenlucht is.

De PANNA! Sterrenteamdagen worden door het hele land georganiseerd op meer dan 30 verschillende locaties. De meest getalenteerde kinderen maken kans om geselecteerd te worden voor een van de PANNA! Sterrenteams.

Internationaal

Foto: PANNA! Magazine

De geselecteerde kinderen strijden op de finaledag op 25 oktober voor een plek in een van de definitieve PANNA! Sterrenteams. Uiteindelijk worden drie teams gevormd: jongens & meisjes gemengd O10, jongens O13 en meisjes O13.

De PANNA! Sterrenteams nemen het hele seizoen deel aan verschillende activiteiten onder professionele begeleiding. Het uiteindelijke doel is deelname aan een internationaal voetbaltoernooi. Daarnaast worden de teams het hele seizoen gevolgd door jeugdvoetbalmagazine PANNA!.

Informatie

De Sterrenteamdag bij AWC begint om 10.00 uur en duurt tot 14.45 uur. Meer informatie en inschrijven kan via de website van de organisatie.

Reacties