112

Verdachte fatale aanrijding blijft langer vastzitten

Foto: nieuws.nl/ANP

De 18-jarige verdachte van de fatale aanrijding afgelopen dinsdag in de Ververt blijft langer vastzitten. Na voorgeleiding aan de rechter-commissaris heeft die besloten dat de man 2 weken in voorlopige hechtenis blijft.

De 42-jarige Sebastiaan Theloosen kwam afgelopen dinsdag in de wijk de Ververt om het leven na een verkeersruzie. De verdachte, een 18-jarige man uit Woerden, zou hierbij met opzet de Wijchenaar hebben aangereden. Volgens getuigen is hij zelfs twee maal over het slachtoffer heen gereden.

Vele honderden Wijchenaren vormden afgelopen zaterdag een erehaag bij de stille tocht. Foto: wijchen.nieuws.nl

De politie heeft inmiddels diverse camerabeelden uit de buurt gekregen en met diverse getuigen gesproken. Wie nog niet is benaderd en heeft gezien wat er is gebeurd, wordt door de politie opgeroepen zich te melden.

Stille tocht

Ter nagedachtenis aan het slachtoffer werd gisteren, zaterdag, een stille tocht door Wijchen gehouden. Ruim 150 familieleden, vrienden en genodigden deden hieraan mee.

De familie had aan belangstellenden verzocht om zich niet aan te sluiten, maar langs de route een erehaag te vormen. Hieraan gaven vele honderden Wijchenaren gehoor.

 

 

 

 

Reacties