Al voor ruim 120.000 euro aan cadeaukaarten verkocht

Foto: wijchen.nieuws.nl

Wijchen= heeft inmiddels voor meer dan 120.000 euro aan Wijchen= Cadeaukaarten verkocht. Het initiatief voor een lokale tegoedbon werd vorig jaar genomen om de lokale ondernemers te steunen. Er doen een kleine 100 ondernemers mee.

In totaal is nu voor 124.000 euro aan lokale cadeaukaarten verkocht. “We vragen de mensen die met de feestdagen een Wijchen= Cadeaukaart hebben gekregen, deze in deze tijd in te leveren; de lokale ondernemers hebben juist in deze tijd steun nodig”, aldus een woordvoerder van Wijchen=. “Overigens kun je het bedrag dat op de cadeaukaart staat in delen uitgeven en bij meerdere zaken, hierdoor steun je ook gelijk meerdere ondernemers!”

Onderzoek

Het besluit om een eigen cadeaukaart voor Wijchen te introduceren is genomen nadat uit onderzoek onder Wijchense inwoners en bedrijven bleek dat er behoefte aan is. Een deel van dit initiatief is overigens gefinancierd door de inwoners uit de gemeente Wijchen, met het geld dat opgehaald is tijdens de ‘Wijchen= Samen Sterk!’-actie met de verkoop van T-shirts, tassen, ansichtkaarten en losse donaties.

Buurtsuper

De Wijchen= Cadeaukaart is in heel Wijchen op diverse plekken vanaf 7,50 euro te koop. In verband met de coronamaatregelen is de kaart nu alleen te koop bij de buurtsuper in Alverna en via de webshop.

 

 

 

Reacties