Actie Kerstengelen brengt 3.710 euro op

Foto: Jan Vacek via Pixabay

De digitale inzamelingsactie van De Kerstengelen die op de valreep is ingezet heeft 3.710 euro opgebracht. Met de giften steunen De Kerstengelen plaatsgenoten met een krappe beurs én Wijchense ondernemers.

Voorzitter Sjaak Jansen

“We zijn ontzettend dankbaar voor alle donaties. We wisten van tevoren niet wat we konden verwachten, omdat het de eerste keer was dat we digitaal inzamelden. We zijn erg blij met het resultaat”, zegt Sjaak Jansen, voorzitter van De Kerstengelen. “Wat ons verrast heeft is dat wij ruimschoots geld bij elkaar hebben gekregen door alle donaties die wij van winkeliers, particulieren en bedrijven mochten ontvangen. Het is hartverwarmend te zien hoe de Wijchenaren ons werk, in de afgelopen 25 jaar, hebben gewaardeerd door hun gulle giften.”

Wijchen= cadeaukaart

De donaties worden onder meer gebruikt voor het aanschaffen van Wijchen= cadeaukaarten, die bij meer dan 90 Wijchense ondernemers te zijn in te leveren. “Gezinnen met een krappe portemonnee die onder meer worden geraakt door de coronacrisis, willen we graag een extraatje geven. Door dit in de vorm van een Wijchen= cadeaukaart te doen, steunen we ook onze Wijchense ondernemers, die natuurlijk ook te maken met de gevolgen van corona. Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten.”

Wie nog wil doneren, kan dat doen via het bankrekeningnummer op de website van de Kerstengelen.

Zie ook:
Kerstengelen steunen Wijchenaren én ondernemers

Reacties

Cookieinstellingen