Restaurant Het Wapen van Wijchen overgenomen

Het Wapen van Wijchen: jarenlang een vertrouwde plek aan de Markt in Wijchen
Foto: Google Maps

Restaurant Het Wapen van Wijchen aan de Markt in Wijchen is overgenomen door Duco van Lent en Nino Willems. Na 32 jaar hebben Phivos (57) en Manon (60) Christodoulides besloten een punt te zetten achter hun restaurantleven. De nieuwe eigenaren zijn tevens de uitbaters van Zaal 4 aan de Markt.

“Graag hadden we een feestelijke toost uitgebracht op het einde van 32 mooie jaren in Het Wapen van Wijchen, maar op de drempel van ‘normaal’ kan dit helaas niet”, zegt het echtpaar Christodoulides op hun site.

De Tyd

Deze week is de zaak overdragen aan de jonge ondernemers Van Lent (30) en Willems (24) die er Restaurant De Tyd van maken. Luxer dan hun huidige café-restaurant Zaal 4 en bedoeld voor de doelgroep 30-plus.

Wijnwebshop

“We hebben er alle vertrouwen in dat zij er een fijne zaak van gaan maken”, aldus Phivos en Manon Christodoulides die verdergaan met hun wijnwebshop “De Wijnen van Wijchen”, workshops en wijnreizen organiseren. “Kortom alles waar we afgelopen 32 jaar niet aan toe gekomen zijn. Privé hebben we ook nog wat in te halen; met onze kinderen op familiebezoek naar Cyprus staat als eerste op ons lijstje.”

 

 

Reacties

Cookieinstellingen