Workshop voor werkzoekenden over jezelf profileren

Foto: Berthold Brodersen/Pixabay

HetWerkt!Wijchen gaat weer beginnen met activiteiten. Het tweewekelijkse HetWerkt!Café komt terug op de dinsdag, maar eerst is er een try-outworkshop voor werkzoekenden.

Stichting HetWerkt!Wijchen is de belangenorganisatie voor werkzoekenden uit de gemeente Wijchen. Het doel van de stichting is het verbeteren van de arbeidspositie en het welzijn van alle werkzoekenden uit de gemeente Wijchen.

Solliciteren

De activiteiten van HetWerkt!Wijchen zijn gratis voor werkzoekenden en houden onder meer workshops en trainingen op het gebied van sociale media, sollicitatievaardigheden, netwerken en competenties in.

Op maandag 6 september is er een workshop door Pascale van Lubeek en Anton Honing, getiteld ‘Leren profileren om te solliciteren’. De bedoeling van de workshop is dat de deelnemers meer vertrouwen krijgen, een beter profiel op LinkedIn leren maken, de kracht van netwerken ontdekken en concrete handvatten krijgen voor sollicitaties.

Aanmelding

De workshop duurt van 9.00 tot 16.30 uur en wordt gehouden in de Bibliotheek in Wijchen. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Aanmelden kan via e-mail: [email protected].

 

Reacties

Cookieinstellingen