AWC verlengt contract met trainer Camiel Jager

Foto: sv AWC

Camiel Jager gaat volgende jaar zijn zesde seizoen in als hoofdtrainer van AWC. De voetbalclub is tevreden over de wijze waarop Jager zich de afgelopen 5 jaar binnen de vereniging heeft gemanifesteerd.

Beide partijen zijn overeengekomen voor het seizoen 2022/23 nog een jaar samen door te gaan. “Camiel past bij de clubcultuur van AWC: samen één, samen beter”, aldus Guus van Schijndel, bestuurslid Voetbalzaken. “Ook de spelers zijn positief over de wijze van werken, trainen en coachen van Camiel. Er is nog genoeg positieve energie in de groep om samen nog beter te worden.”

Eigen jeugd

De algemene fitheid en het inpassen van vele jeugdige AWC’ers zijn andere belangrijke argumenten om al vroeg in dit seizoen te besluiten nog een jaar samen door te gaan, zegt Van Schijndel. “Het is fijn om met zoveel spelers uit eigen jeugd te kunnen werken. Alleen wanneer we iets missen in de selectie, kijken we naar externe spelers. We moeten nu laten zien ook langer in de Hoofdklasse te kunnen blijven spelen.”

Ambities

Over zijn eigen toekomst zegt Camiel Jager: “Ik heb echt nog wel ambities, maar op dit moment heb ik het enorm naar mijn zin bij AWC!” Nog niet eerder lukte het AWC om zo lang in de Hoofdklasse te blijven, al hadden de coronamaatregelen hier ook mee te maken.

 

Reacties