MFA Batenburg opent in februari de deuren

Foto: Croonen architecten

MFA Batenburg wordt op 5 februari officieel geopend. Het gebouw zou al eerder opengaan, maar omdat door de coronacrisis niet alle materialen op tijd geleverd konden worden, is de oplevering van de school uitgesteld tot februari.

De vloeren zijn inmiddels geëgaliseerd, in de sporthal is een sportvloer gelegd en een deel van de meubels voor de school staat er al. Buiten is de laatste hand gelegd aan de bestrating voor het gebouw.

Basisschool

Stichting MFA Batenburg is een samenwerkingsverband van dorpshuis De Hostert, basisschool St. Jan Baptist en voetbalvereniging Batavia. De stichting organiseert sociaal-culturele en sportieve activiteiten en verhuurt hiertoe ruimten. Zo huurt Kinderopvang ‘de eerste stap’ ruimte voor het peuterspeelzaalwerk.

Kantine

Wie het gebouw, dat is ontworpen door Croonen architecten in Nijmegen, straks binnenkomt ziet links de Batenburgse school. Aan de rechterkant komt een foyer. De voetbalclub gaat de foyer gebruiken als kantine. Ook de inwoners gaan de foyer gebruiken voor samenkomsten in het gemeenschapshuis.

Zie ook;
MFA Batenburg krijgt elk jaar 25.000 euro subsidie

 

Reacties

Cookieinstellingen