Binnenkort eerste ‘fotowolk’ van 2022

Foto: Michiel Heijmans

Na twee succesvolle fotowandelingen in 2021, vindt op donderdag 20 januari de derde ‘fotowolk’ of fotowandeling in Nijmegen plaats.

Organisator Michiel Heijmans uit Wijchen is blij verrast met de animo. “Natuurlijk, in deze rare tijden is het fijn om de deur uit te gaan. Als je dat dan ook nog kan doen met mensen met dezelfde interesse, dan is dat natuurlijk fantastisch.” Heijmans organiseert de gratis fotowandeling vrijwillig. “Ik ben zelf zoekende in de wereld van de fotografie. Straatfotografie, het vastleggen van het nu, is superactueel in deze tijden waarin de winkelstraten dan weer overvol en dan weer helemaal uitgestorven zijn.”

Winkelstraten

De komende fotowolk start bij Museum Het Valkhof  en neemt de deelnemers dan de winkelstraten van Nijmegen in. “We lopen vanaf Kelfkensbos de Burchtstraat door en dan de Lange Hezelstraat naar beneden. Via het Kronenburgerpark en de Bloemerstraat eindigt de wandeling op Plein ’44.” De fotowandeling begint om 9.30 uur en duurt tot 12.00 uur. Aanmelden kan via fotowolk.nl/3.

 

Reacties

Cookieinstellingen