Wethouder Burgers: ‘Schrijf eens een kaartje’

Foto: Gemeente Wijchen

In plaats van een whatsappje of een e-mail een kaartje met een persoonlijke boodschap sturen. Om dat te stimuleren stelt de gemeente Wijchen 2000 papieren kaartjes beschikbaar. Er zijn 4 verschillende kaartjes die gratis zijn af te halen op verschillende locaties.

Wethouders Titus Burgers: “Door alle lockdowns en coronamaatregelen hebben mensen elkaar minder gezien dan voorheen. Ken je iemand die je al lang niet gesproken hebt? Verras hem of haar met een leuk kaartje met een persoonlijke boodschap en spreek weer eens af.” Een kaartje schrijven en posten is een kleine moeite en kan een groot verschil maken, zegt Burgers. Het idee dat iemand de tijd heeft genomen om je een kaartje te sturen en daar een persoonlijke boodschap op te schrijven is vaak hartverwarmend en maakt je blij.

Titus Burgers Wijchen
Wethouder Titus Burgers: Foto: wijchen.nieuws.nl

Gratis

In totaal zijn er 500 sets met 4 verschillende kaartjes beschikbaar. De kaartjes zijn gratis af te halen in de bibliotheek (Mozaïek) bij Meervoormekaar (Mozaïek) of bij multifunctionele accommodaties. Daarnaast verspreidt de Voedselbank de kaartjes.

Burgers: “Gewoon doen. Pak je pen en post de kaart. Net zoals ik. Want zeg eens eerlijk: wie wordt nu niet blij van zo’n persoonlijk gebaar? En dit hoeft niet alleen met Valentijnsdag te zijn!”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen