Cycle Team Wijchen biedt plezier en uitdaging

Foto: Cycle Team Wijchen

Cycle Team Wijchen verwelkomt graag nieuwe leden. De club rijdt op 3 verschillende niveaus zodat iedereen naast uitdagingen ook vooral plezier beleeft aan de wielersport.

De renners van Cycle Team Wijchen fietsen van begin maart tot eind oktober op zondagmorgen, met als startpunt sportcentrum Arcus. Donderdagavond is de trainingsavond.

Drie teams

Het gaat bij Cycle Team Wijchen niet om snel, sneller, snelst maar om de uitdaging om jezelf te verbeteren op techniek, snelheid en uithoudingsvermogen op elk niveau. Er zijn 3 teams: team A rijdt met een gemiddelde van ongeveer 32 km/uur de etappe en maakt er in de laatste kilometers een wedstrijd van. Team B rijdt tot de pauze met team A mee, maar rijdt de etappe vervolgens iets relaxter uit. Team C heeft meer oog voor de omgeving en past het parcours zo nodig aan de (weer)omstandigheden aan. De gemiddelde lengte van de etappes ligt rond de 80 kilometer.

Aanmelden

Momenteel bestaat de startlijst van uit 30 renners in de leeftijd variërend van begin 30 tot begin 70. De routes worden voor de deelnemers uitgestippeld en voeren naar mooie plekken. Wie lid wil worden kan dat aangeven op de site van de club.

 

Reacties

Cookieinstellingen