Bijeenkomst over inkoopactie Winst uit je woning

Foto: Pixabay

Wie meer wil weten over de inkoopactie van zonnepanelen, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, isolatieglas en kozijnen van ‘Winst uit je woning’ kan op woensdag 11 mei deelnemen aan een online informatieavond.

Winst uit je woning is in Nederland de grootste intermediair tussen gemeenten, bewoners en installatie- en isolatiebedrijven.

Grootschalige inkoop

De organisatie faciliteert de uitvoering van verduurzaming van woningen door het geven van adviezen en door het voeren van grootschalige inkoop- en waardebonacties. Zo’n 10 jaar geleden is begonnen met een klein groepje enthousiastelingen; inmiddels is het initiatief uitgegroeid tot een organisatie van ruim 50 medewerkers.

Vragen

Ook Wijchen doet mee aan de inkoopactie. Tijdens de onlinebijeenkomst wordt meer verteld over de inkoopactie, de slimste maatregelen, subsidies en financieringen. Deelnemers kunnen ook vragen stellen.

Aanmelden

De informatieavond begin om 19.30 uur. Wie mee wil doen kan zich vrijblijvend aanmelden voor de inkoopactie via www.winstuitjewoning.nl/wijchen. Na de aanmelding krijgt men direct de uitnodiging voor de online informatieavond.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen