Advertorial | SIG opent vestiging op Bijsterhuizen

Interieur van de vestiging in Nijmegen
Foto: SIG Nijmegen

Op 9 mei 2022 opende SIG Benelux de deuren van een gloednieuwe vestiging in Nijmegen. Met een slordige 2500 vierkante meter oppervlakte aan winkel en magazijn en een drive-thru vervult deze vestiging een belangrijke regionale rol.

“Professionals in natte en droge afbouw zijn bij ons van harte welkom”, vertelt Mark Klarenbeek, vestigingsmanager van SIG Nijmegen. “Op termijn voegen we ook technische isolatiematerialen toe aan ons kwalitatieve assortiment. Ik ben ervan overtuigd dat stukadoors, spachtelaars, schilders, wand- en plafondzetters en andere vakgenoten zich goed kunnen vinden in onze heldere winkelformule.”

Hoogstaande service

De nieuwe vestiging is gesitueerd op bedrijventerrein Bijsterhuizen (Bijsterhuizen 1104, Nijmegen).  Heel centraal gelegen, dicht bij uitvalswegen zoals de A326, A73 en de A50. “Wij bieden alles tegelijk: een goed onderbouwd advies op basis van jarenlange ervaring, een breed en kwalitatief assortiment, hoogstaande service en slimme logistieke oplossingen. Daarbij bieden wij professionals de keuze: zij kunnen bestellen via de online webshop en hun bestelling afhalen in de winkel, of direct afhalen in de winkel.”

Toekomst

“Het is de ambitie van SIG om marktleider te zijn en te blijven in natte en droge afbouw en technische isolatie. Dat betekent dat wij onze pijlen richten op ‘een ideale vestiging van de toekomst’. En SIG Nijmegen is zo’n vestiging van de toekomst. Met voldoende ruimte, een duidelijke winkelformule en alle specialismen onder één dak.” Mark en zijn deskundige team kunnen niet wachten om nieuwe klanten te verwelkomen.

Meer informatie is te vinden via www.sigafbouwspecialist.nl.

 

Reacties

Cookieinstellingen