AWC zoekt mannen en vrouwen voor recreatievoetbal

Foto: sv AWC

Het 90 jaar bestaande AWC biedt verschillende vormen van voetbal aan, zo ook voor de 35+ en 50+ leeftijdscategorie. Deze maand hebben belangstellenden de mogelijkheid om bij de Wijchense voetbalclub kennis te maken met het recreantenvoetbal voor zowel mannen als vrouwen.

Het recreantenvoetbal is geschikt voor mannen en vrouwen van 35+ of iets ouder (50+) die het leuk vinden om te voetballen, maar geen competitie willen spelen. Wekelijks worden bij de club onderlinge partijtjes gespeeld met mannen of vrouwen van dezelfde leeftijdscategorie. Voor de vrouwen geldt dat er bij voldoende belangstelling af en toe ook 7×7 gespeeld gaat worden.

Foto: sv AWC

Informatiebijeenkomst

Wie meer wil weten of kennis wil maken met het recreantenvoetbal kan naar de de informatiebijeenkomst in de kantine op sportpark De Wijchert komen. Voor de mannen vindt dit plaats op zaterdag 21 mei vanaf 15.30 uur en voor de vrouwen op dinsdag 24 mei vanaf 20.15 uur.

De kennismaking bestaat uit uitleg over het recreantenvoetbal en vervolgens 45 minuten voetballen. Wie wil komen kan het beste sportieve kleding aantrekken en voetbal- of sportschoenen meenemen.

Contact

Voor vragen kan contact worden opgenomen met: (mannen) Ivan Giesbers 06-22 81 93 75 of (vrouwen) Carola van Dijk 06-22 49 53 93.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen