Dar haalt mogelijk op een ander moment afval op

Foto: Dar

In de komende 2 maanden gaat Dar wellicht op een andere dag afval inzamelen of niet inzamelen. Reden is de personele problemen waarmee de afvalinzamelaar te maken heeft. Als de situatie zich voordoet zal Dar dit een week van tevoren bekendmaken.

Al langer kampt Dar met personele problemen, al spreek het bedrijf zelf van ‘een personele uitdaging’. Dankzij uitzendbureau Olympia, diverse wervingscampagnes, intensiever contact met scholen in de regio en zelfs bijspringend kantoorpersoneel heeft Dar tot op heden het afval op de afgesproken dagen kunnen ophalen.

Afvalkalender

Nu met de zomerperiode kan dat niet meer gegarandeerd worden. Als dat niet meer kan zal Dar dit een week van tevoren bekendmaken. Dar informeert hierover via de afvalkalender, website en social media. De afvalkalender in de app houdt Dar zo up-to-date mogelijk. Ook ligt een calamiteitenplan klaar in het geval de uitval zo groot wordt dat niet alle dienstverlening kan doorgaan. Zo verwacht Dar de overlast tot een minimum te kunnen beperken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen