Feestavond voor jongeren in ’t Mozaïek

Foto: Young Wijchen

In theater ’t Mozaïek in Wijchen wordt op zaterdag 22 oktober een feestavond voor jongeren gehouden. Het is het vierde evenement dat jongerenorganisatie Young Wijchen organiseert.

Bij ‘Hosse Bosse Wijchen’ treden onder anderen artiesten als Zanger Marinus, Feest DJ Jordi, DJ Jeffrey, The PartyLover & DJ Sennsation op.

Young Wijchen

Young Wijchen is een initiatief van jongeren uit Wijchen om het culturele aanbod voor jongeren te vergroten. Dit doen ze door het organiseren van evenementen zoals feestavonden voor jongeren vanaf 14 jaar. Ook bieden ze lokale jongeren een podium zodat zij hun talent kunnen ontwikkelen.

Lakshmi

Al eerder organiseerde Young Wijchen soortgelijke events als ‘Welkom in Wijchen’ waar Wijchense artiesten geïntroduceerd werden zoals XO9 en Lakshmi, die inmiddels een nationale bekendheid is. In juni stond de organisatie met een eigen podiumtrailer op het Music, Art en Food Festival (MAFF) op het marktplein in Wijchen.

Kaartjes

De feestavond duurt van 20.00 tot 01.00 uur. Jongeren vanaf 14 jaar zijn welkom; vanaf 18+ wordt alcohol geschonken. Kaartjes voor de feestavond zijn verkrijgbaar bij de website van ’t Mozaïek voor 5 euro per stuk.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen