Rosanne Pak wordt nieuwe centrummanager

Arthur Janssen van CMW feliciteert de nieuwe centrummanager Rosanne Pak
Arthur Janssen van CMW feliciteert de nieuwe centrummanager Rosanne Pak
Foto: Centrum Management Wijchen

Rosanne Pak wordt de nieuwe centrummanager in Wijchen. Zij volgt Yvette Akkermans op die de afgelopen 3 jaar centrummanager was. Op 1 januari 2023 wordt het stokje overgedragen.

Pak is al bijna 10 jaar werkzaam als marketingmanager voor Centrum Management Wijchen (CMW), Stichting Wijchen= Promoties en bij Stichting Wijchen= Cadeaukaart.

Ambities

Akkermans nam in 2020 het stokje over van Piet Philipsen die 8 jaar centrummanager was geweest. Zij is naast centrummanager sinds februari van dit jaar communitymanager bij de Novio Tech Campus in Nijmegen. Het is de thuisbasis van zo’n 75 bedrijven (onder meer NXP), die werk bieden aan ruim 3400 mensen in regio Nijmegen.  “De ambities die ik met Wijchen centrum en ook daarbuiten heb, nemen meer tijd in beslag dan ik nu kan geven”, motiveert ze haar besluit om te stoppen.

Snuffelen

Rosanne Pak vertelt: “Mijn twee voorgangers Piet Phillipsen en Yvette Akkermans hebben mij altijd enorm betrokken bij hun werkzaamheden. Daarnaast nam ik sinds begin dit jaar al diverse taken over van Yvette op de dagen dat zij bij Noviotech Campus aan het werk was. Dus naast dat ik veel van mijn voorgangers heb geleerd, heb ik ook al een beetje aan vak centrummanager mogen snuffelen en dit smaakte eerlijk gezegd naar meer.”

Beste kandidaat

Arthur Janssen, voorzitter bestuur Centrum Management Wijchen zegt: “We wilden echt voor de beste kandidaat gaan. Sollicitanten hebben dezelfde vragen gekregen en we hebben gekeken naar het type persoon dat het beste bij de functie past. Op deze manier kreeg er niemand een voorkeursbehandeling en konden we appels met appels vergelijken. Op basis van deze gesprekken heeft het bestuur unaniem gekozen voor Rosanne.”

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen