Gemeentelijk belastingkantoor gaat efficiënter werken

Foto: Pixabay

De website van gemeentelijk belastingkantoor Munitax is helemaal vernieuwd. Er wordt voortaan ook zaakgericht gewerkt. Dat wil zeggen dat de behandeling van vragen die bij Munitax binnenkomen gestroomlijnd worden; zo komen de vragen sneller bij de juiste behandelaar terecht.

Zaakgericht werken heeft belangrijke voordelen: het digitaliseren en beter archiveren van de papierstromen en de verbetering van de dienstverlening aan inwoners en ondernemers. Binnenkort wordt ook MijnMunitax beschikbaar. Daar kunnen inwoners hun gemeentelijke belastingzaken veilig en snel digitaal regelen.

Wie een vraag heeft over gemeentelijke belastingen kan voortaan gebruikmaken van het online formulier ‘Mijn vraag aan Munitax’.

Belastingkantoor

Munitax is het gemeentelijk belastingkantoor voor de gemeente Wijchen. Het werkt ook voor de gemeenten Beuningen, Berg en Dal, Druten en Heumen. Het is gevestigd in het gemeentehuis van Beuningen. Dit samenwerkingsverband is in 2010 gestart. Aan het hoofd van Munitax staan de wethouders van de deelnemende gemeenten. Voor Wijchen is wethouder Geert Gerrits aangewezen om de gemeente te vertegenwoordigen.

Informatie

Meer informatie over Munitax is te vinden op www.munitax.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen