Prijzen winnen met winactie in centrum van Wijchen

Foto: Wijchen=

Vier weken lang loopt er een winactie in het centrum van Wijchen. Bij besteding vanaf 10 euro ontvang men een lootje waarbij er kans wordt gemaakt op prijzen. Elke donderdag is er een trekking.

De prijzen bestaan uit een Wijchen= Cadeaukaart ter waarde van 100 euro en een goodiebag, en een Wijchen= Cadeaukaart ter waarde van 50 euro.

Goodiebags

Elke week wordt  een nieuwe goodiebag samengesteld door de verschillende straten. Dat zjn achtereenvolgens: Touwslagersbaan; Markt + Spoorstraat deel Kromme Elleboog; Burchtstraat/Oude Klapstraat/ Spoorstraat / Kasteellaan / Sterreboschweg; Marktpromenade + Europaplein + Marktpad.

Verzameltonnen

De winkels en horecazaken die meedoen hebben een poster achter de ramen of op de deur hangen. In elke straat in het centrum staan wanneer de winkels open zijn blauwe verzameltonnen waar de lootjes in gegooid kunnen worden.

Trekkingen

De eerste trekking is donderdag 9 februari. De trekkingen zijn verder op 16, 23 februari en 2 maart. De acties loopt tot en met 28 februari. De winnaars worden elke donderdag bekendgemaakt op de site van wijchen.nieuws.nl en krijgen ook een e-mail of telefoontje.

 

Reacties

Cookieinstellingen