AWC buigt nipt voor koploper Meerssen (fotoserie)

AWC heeft de ontmoeting tegen koploper SV Meerssen nipt verloren. In Wijchen gingen de Limburgers er met de 1-0 winst vandoor. De eindstand was al voor rust bereikt. Op de ranglijst moeten de Wijchenaren een stapje terug doen en staan nu zesde.

In de eerst helft was Meerssen de betere ploeg hetgeen resulteerde in de 1-0 vlak voor rust door Michiel Knops die een goed genomen vrije trap bij de tweede paal binnenkopte.

Slotoffensief

AWC, dat moest starten zonder spelverdeler Daan Pauwels (hamstring), kwam de tweede helft beter voor de dag. Trainer Camiel Jager zorgde met aanvallende wissels voor een slotoffensief. Fren Stevens kwam voor Bas Brussaard (enkel) in het veld en Mels Langtang verving Boy Visser (hamstring).

Gelijkspel

Het haalde uiteindelijk niets uit, want er niet meer gescoord. “Op een gegeven moment stonden we op het hele veld een-op-een. We hadden een gelijkspel verdiend op basis van de tweede helft”, vond Jager.

Ziekenboeg

De komende 4 wedstrijden moet AWC tegen clubs uit het rechterrijtje, te beginnen met het onderaan staande RKZVC komende zondag. De ziekenboeg is wel een punt van zorg voor trainer Jager.