Openingsweekend van nieuwe woonwinkel Paragon  

Foto: Paragon

Op de Woonboulevard in Wijchen houdt de nieuwe woonwinkel Paragon in het paasweekeinde een feestelijke openingactiviteit. Deze winkel biedt een uitgebreid assortiment van moderne meubels en decoratie.

Om deze opening te vieren, pakt de nieuwe winkel aan de Nieuweweg 303 flink uit tijdens het paasweekeinde van 7 tot en met 10 april. Elke dag van het weekend worden de klanten verwelkomd met hapjes, krijgen zij een gratis goodiebag inclusief kortingscheque  en kan men profiteren van verschillende deals en acties.

Luxe woonmerken

Met een ruim assortiment van Luxury living, boutique chic tot new classic meubels, kan men bij Paragon terecht voor een extra touch van klasse. Richmond Interior is een van de luxe woonmerken die men vindt bij Paragon. Een collectie dat bestaat uit eigentijdse luxe meubelen; daarnaast biedt Paragon ook designmerken als Alexander Jones en Passe Partout.

Openingstijden

Paragon is vandaag, vrijdag, geopend  tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op eerste en tweede paasdag van 12.00 tot 17.00 uur.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen