Nancy van Nuland weg uit ‘heerlijke theaterwereld’

Nancy van Nuland: “Ik ga een mooie organisatie, lieve collega's en de heerlijke theaterwereld verlaten.
Nancy van Nuland: “Ik ga een mooie organisatie, lieve collega's en de heerlijke theaterwereld verlaten."
Foto: 't Mozaïek

Theatercoördinator Nancy van Nuland van ’t Mozaïek gaat het Wijchense theater na 22 jaar verlaten. In september gaat ze bij Spectrum in Arnhem aan de slag als adviseur met maatschappelijke projecten.

Van Nuland hield zich vanaf 2001 bij ’t Mozaiek onder meer bezig met programmering, publiciteit en marketing en de coördinatie van vrijwilligers.  Daarvoor werkte ze als actviteitenbegeleidster bij Pluryn in de begeleiding van meervoudig gehandicapen en daarvoor als pedagogisch medewerker bso bij Kinderopvang de eerste stap.

‘Heerlijke theaterwereld’

Ze ziet uit naar haar nieuwe baan, zegt Van Nuland op LinkedIn. “Ik heb daar enorm veel zin in! Na 22 jaar bij ’t Mozaïek Wijchen waar ik met veel passie en enthousiasme alles rondom het theater coördineerde, volg ik mijn hart nu naar het sociale domein.”

Dat doet ze in de wetenschap dat ze, zoals ze zegt “een mooie organisatie, lieve collega’s en de heerlijke theaterwereld ga verlaten, waar ik mezelf en het theater zoveel heb kunnen ontwikkelen”.

Uitdaging

Spectrum is een een adviesorganisatie voor maatschappelijke vraagstukken. Zij werkt onder meer voor gemeenten, ministeries en welzijnsorganisaties op het gebied van procesbegeleiding, maatschappelijke projecten, onderzoek, trainingen en organisatieontwikkeling.  Spectrum zal volgens Van Nuland een warm bad worden, “vol uitdaging, groeimogelijkheden en prachtige sociaal-maatschappelijke projecten waarin cultuur vast een rol gaat spelen”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen