Interieurwinkel HG Woonidee na deze week dicht

Foto: Google Maps

HG Woonidee in Wijchen sluit na deze week definitief de deuren. De interieurwinkel houdt deze week een opheffingsuitverkoop waar banken, stoelen, tafels en andere interieurartikelen met hoge kortingen worden verkocht.

HG Woonidee aan de Edisonstraat bestaat dit jaar 70 jaar en groeide in die tijd uit tot een begrip in de regio. Met de showroom, eigen werkplaats en eigen spuiterij was alles bij de wooninrichtingszaak onder één dak gevestigd. Het bedrijf is gespecialiseerd in kasten en keukens op maat, maar buiten dit wordt ook een totaalinterieur aangeboden, waaronder meubels, raambekleding en vloerkleden.

Plezier en inzet

Eigenaar Roel van Elk, die in 2017 het bedrijf van Henny en Gerard van Elk overnam, heeft besloten er een punt achter te zeten. “Na jaren met veel plezier en inzet onze klanten te hebben mogen helpen in onze vertrouwde winkel, hebben we besloten te stoppen”, zo is op de site te lezen.

Uitverkoop

HG Woonidee is deze week voor de uitverkoop nog geopend op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 mei, van 10.00 tot 17.00 uur.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen