Online bijeenkomst over toekomst platteland

Foto: Pixabay

De gemeente Wijchen houdt binnenkort een online bijeenkomst over de aanvraag voor de LEADER-subsidie. Dit is een Europese subsidie, bedoeld voor plannen van inwoners en ondernemers om hun dorp, omgeving of platteland te verbeteren.

Gemeente vraagt de subsidie aan samen met 5 andere gemeenten in de regio Nijmegen. Om de verschillende wensen die er leven te kunnen inventariseren, is een vragenlijst verspreid en zijn bijeenkomsten gehouden. De vragenlijst is 315 keer ingevuld en bijna 100 inwoners bezochten de bijeenkomsten.

Online bijeenkomst

Met de resultaten van de vragenlijst, de bijeenkomst en andere gegevens schrijven de 6 gemeenten de Lokale Ontwikkelingsstrategie; die moet voor 30 juni worden ingeleverd bij de provincie.

Op dinsdag 16 mei van 15.30 tot 17.00 uur is er een online bijeenkomst om uitleg te geven over de aanvraag; dit is ook de laatste mogelijkheid om reacties te geven op de inhoud.

Aanmelden

Wie erbij wil zijn, kan zich aanmelden bij LEADER-coördinator Jolanda Kemna door een e-mail te sturen aan [email protected] of te bellen 06 13 44 31 66.

Aanmeldgegevens en verdere informatie zijn te vinden op de de pagina LEADER-subsidie.

Zie ook:
Wijchen wil subsidie voor ideeën verbetering omgeving

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen