Bijeenkomst ‘Alverna’ in Huis van de Gemeente

Foto: CIZO Communicatie Wijchen

In verband met de grote belangstelling voor de informatiebijeenkomst donderdag over de initiatieven in Alverna, heeft de gemeente besloten de locatie te wijzigen. De bijeenkomst zal niet in het kasteel, maar in het Huis van de Gemeente plaatsvinden.

Tijdens deze openbare informatiebijeenkomst (aanvang 19.30 uur) vindt een toelichting plaats naar aanleiding van de informatienota Initiatieven Alverna onderzoek gevolgen Heumenseweg en natuurgebieden.

Bungalowpark

Hierin staat onder meer dat de verkeersveiligheid op de Heumenseweg in Alverna en het behoud van de natuurgebieden in de omgeving, nauwelijks te lijden hebben onder de plannen die er zijn voor het gebied. Dat zijn onder meer een bungalowpark op de Wighenerhorst en uitbreiding van de camping ‘Bij de 3 linden’.

Salamitactiek

Onder meer Natuur Wijchen maakt zich grote zorgen over de initiatieven en vreest een ‘salamitactiek’: iedere keer weer een plakje van de natuur afhalen.

Aanmelden

Wie bij de openbare bijeenkomst wil zijn, kan zich voor morgen, woensdag 10 januari 12.00 uur, aanmelden via een e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen