Forse misstap AWC tegen Barendrecht: 6-0 verlies

In de eerste competitiewedstrijd na de winterpauze heeft AWC een forse nederlaag geleden tegen Barendrecht. Op eigen terrein wonnen de Zuid-Hollanders, die tweede staan, met maar liefst 6-0 van de ploeg van trainer Lodewijk de Kruijf.

In de thuiswedstrijd had AWC, debutant in de derde divisie B, nog verrassend met 1-0 gewonnen. Dat resultaat zat er zaterdag geen moment in. Al in de 7e minuut was spits Tren Dexhage succesvol na een voorzet van Romano van der Stoep.

Terugspeelbal

De thuisclub beheerste ook daarna de wedstrijd. Na diverse kansen was het 10 minuten voor rust weer Drexhage die na een te slappe terugspeelbal van AWC voor 2-0 zorgde.

Kansje

Na rust veranderde het spelbeeld niet: een aanvallend Barendrecht en een achteruit spelend AWC. Op een spaarzaam kansje na voor de Wijchenaren, kon Barendrecht uitlopen. In de 53e minuut schoot Brent Vugts de 3-0 binnen en een minuut later was het Aness Serghini die voor 4-0 zorgde.

Misère

In de 67e minuut tekende de net ingevallen Robbert Olijfveld voor 5-0. En nog was de misère voor AWC niet over. Vijf minuten later tekende Joey Jongman voor de uiteindelijke 6-0. Op die uitslag viel voor de Wijchenaren niets af te dingen.

Vijftiende

Barendrecht liep met deze overwinning 2 punten in op koploper SteDoCo die gelijkspeelde tegen Sportlust ’46. AWC staat nu na 16 wedstrijden op de 15e plaats met 16 punten. Komende zondag (14.00 uur) wacht AWC thuis de wedstrijd tegen Blauw Geel’38 dat vijfde staat.

Bron: Voetbal.com
Het sportnieuws van wijchen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina en deel berichten!

Of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.