LT-Sports in Wijchen sluit de winkel

Foto: LT-Sports

Na zeven jaar in de sportfietsenbranche heeft LT-Sports besloten de fysieke winkel in de Copernicusstraat in Wijchen te sluiten. Oprichter Laura Turpijn sluit zich aan bij het team van cycleXperience in Uden.

Turpijn vindt dat aansluiten bij het fietsenbedrijf cycleXperience de optimale stap is om haar passie voor ondernemerschap en fietsen verder te ontplooien. Haar keuze komt voort uit de wens om meer in teamverband te kunnen werken en niet altijd alleen de kar te hoeven trekken.

Bredere doelstellingen

 “Met enthousiasme kijk ik uit naar de kans om een bijdrage te leveren aan het algehele succes van cycleXperience”, zegt Turpijn. “Ik ben ervan overtuigd dat deze stap me niet alleen in staat zal stellen mijn persoonlijke doelen te bereiken, maar ook actief zal bijdragen aan de bredere doelstellingen en groei van het bedrijf. Mijn beslissing om daar deel van uit te gaan maken weerspiegelt niet alleen mijn uitgebreide ervaring en passie voor ondernemerschap en fietsen, maar ook mijn betrokkenheid bij het team in Uden.”

Kampioenschappen

Laura Turpijn (45) won in het verleden 12 Nederlandse titels, zowel in de crosscountry als marathondiscipline. Zij kent Johan van de Ven en Daphny van den Brand van het Udense bedrijf ook uit de mountainbikesport. In het verleden hebben Turpijn en Van de Brand zij aan zij gestreden tijdens Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen.

CycleXperience neemt de service en lopende garanties over voor de klanten van LT-Sports.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen